Tranby Dyreklinkk AS

Tranby Dyreklinikk er en moderne og nyetablert klinikk. Vi kan tilby det meste av behandlinger innen smådyrsmedisin og gjør indremedisinske utredninger, røntgen, ultralyd, blodanalyser, tannbehandling og det meste av bløtvevskirurgi.

Vi gjør vårt aller beste for å ta vare på dyrene og behandler de som de skulle være våre egne.

Vi har separate venterom for hunder og katter. Dette gjør at kattene blir roligere og hundene slipper å stresse seg opp.

Vårt ønske er å skape en rolig atmosfære for dyr og eier.

Vi ligger sentralt med kort vei til E18, kun 10 minutter fra asker sentrum, 15 minutter fra Drammen!

Therese Holm Egir – Veterinær

Leg.vet, Pg cert SAS (2021)

Therese gikk ut fra veterinærhøgskolen i Uppsala i Sverige i 2000 og har siden den gang etterutdannet seg med ulike kurs innen veterinærmedisin, det siste en mastergrad i England innen smådyrskirurgi. Hun har jobbet ved et dyresykehus i Sverige, men gikk over til å bli klinikk veterinær etter at hun flyttet hjem til Norge i 2011. Hun er litt som poteten og kan brukes til alt, i tillegg til å kunne utføre kirurgi liker hun medisinske utredninger der de små grå settes på prøve.

På fritiden er hun med sin familie som består av mann, to barn og jakt-golden retrieveren Krutt. Hun elsker å gå på tur med og uten ski på bena og som hun sier selv «man angrer aldri på at man tok en tur».

Send e-post

Camilla Hilstrøm – Veterinær

Leg.vet

Camilla ble uteksaminert ved Wroclaw Univeristy of Environmental and Life Science I Polen februar 2019 og har siden den gangen jobbet på en travel smådyrklinikk med vaktordning.

Hun er en allsidig person og kan brukes til det meste. Hennes interesser ligger i tannhelse, kirurgi og akuttmedisin.

Send e-post

Benedicte Skaarnes

Assistent

Benedicte er utdannet apotektekniker samt instruktør og adferdsspesialist på hund.

Hun har over 10 års erfaring som assistent på klinikk og over 20 års erfaring med hund. Hun er ikke redd for å ta i et tak og stiller opp der det trengs.

På fritiden driver hun aktivt med hundesport for retriever og er oppdretter.

Anita Farstad

Assistent

Anita har jobbet som assistent/resepsjonist ved annen dyreklinikk siden 2019.

Hennes oppgave er generelt å være veterinærens 3. hånd og hjelpe til der det trengs.

Hun har gjennom tidene konkurrert med hund innen lydighet og agililty, samt trent spor. Anita har hatt det meste av smådyr, men nå er huset fullt med 15 hunder som blir brukt til hundekjøring. Hennes interesse ligger i å omgås og forstå dyr på deres premisser.

Ønsker du å bestille time til ditt dyr?

Bestill time